Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
HTC Son kiest voor Verklaring Omtrent Gedrag

22-5-2018 | 
Onze hockeyvereniging  kan niet  bestaan  zonder de hulp van vrijwilligers , zoals  trainers, coaches, scheidsrechters en  vele  anderen.  Zij maken  het mede mogelijk dat al onze leden en bezoekers kunne n genieten van de hockeysport. 
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Reageer (0 reacties)
SON MB1 WINT INTERNATIONAAL AB TOERNOOI IN EINDHOVEN

22-5-2018 | 
Afgelopen weekend hebben ons meiden B1 het internationale A/B toernooi bij HC Eindhoven gewonnen. Een geweldige prestatie van dit team.
Gefeliciteerd dames!!
Reageer (2 reacties)
Geregeld worden er echte interlands gespeeld!

8-5-2018 | 
Dag allemaal,
De spannendste wedstrijden van de meisjes van M6E1 van HTC Son zijn de interlands tegen M6E1 van Phoenix uit Neerpelt in Belgie... De allereerste wedstrijd in herfst 2017 verloren ze met 4-0 en wat waren ze heftig geimponeerd door de wedstrijd- en coachstijl van de Belgen. Reageer (1 reacties)
handig: link naar afgelastingenpagina van de KNHB

10-12-2017 | 
Dag allemaal,
Afgelastingen worden op landelijk niveau gecontroleerd en gecommuniceerd naar de verenigingen. Vervolgens wordt op vereniging niveau dit verder uigewerkt. De link naar de afgelastingenpagina van de KNHB vindt je hier:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018 Reageer (1 reacties)
Interessant: diverse trainingsoefeningen:

7-9-2016 | 
Voor ieder wat wils: http://hockey.warmingupapp.nl/oefeningen Trainers, coaches, hockeyers: inspiratie voor tijdens de trainingen
Meisjes D1 zijn vandaag kampioen geworden!

26-5-2018 | 
Dag allemaal, meisjes D1 zijn vandaag al kampioen geworden. Gefeliciteerd meiden en coaches! 💃🏻🏑💪🏼😀
fietsen stallen op het terrein!

21-4-2018 | 
Beste allemaal, Hierbij een herinnering om de fietsen op het htc terrein te stallen en niet erbuiten. Dit om diefstal te voorkomen Groetjes, Communicatie Commissie HTC Son
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo