Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
16 Juni: geslaagde Jongste Jeugd Dag!

21-6-2018 | 
Dag allemaal!
Zaterdag 16 juni vond de jaarlijks terugkerende Jongste Jeugd Dag plaats op onze mooie velden. De Jongste Jeugd Dag is de landelijke afsluiting van de competitie voor de jongste jeugd: F en de E-tallen. 

Reageer (1 reacties)
Materiaal inname op 29 en 30 juni

12-6-2018 | 
Het einde van sezizoen 2017-2018 nadert. De materiaalcommissie verzoekt alle teams dringend om hun materiaal (keepersspullen, trainingshesjes, pilonnen, ballen etc) in te leveren in het HTC clubhuis op één van de twee onderstaande tijden:
HTC Son kiest voor Verklaring Omtrent Gedrag

22-5-2018 | 
Onze hockeyvereniging  kan niet  bestaan  zonder de hulp van vrijwilligers , zoals  trainers, coaches, scheidsrechters en  vele  anderen.  Zij maken  het mede mogelijk dat al onze leden en bezoekers kunne n genieten van de hockeysport. 
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Reageer (0 reacties)
superspannend! Meiden B4 kampioen

9-6-2018 | 
JA1 HTCSON Hockey met overmacht kampioen!

31-5-2018 | 
HTCSON Hockey heeft er weer een kampioen bij. 
Zaterdag j.l. kwam de nummer 2 op de ranglijst (Geel Zwart uit Veghel) op bezoek bij HTC. Met een doelsaldo van +/+28  was een gelijk spel tegen de directe concurrent voldoende om het kampioenschap nog voor het einde van de competitie veilig te stellen. Het Reageer (1 reacties)
handig: link naar afgelastingenpagina van de KNHB

10-12-2017 | 
Dag allemaal,
Afgelastingen worden op landelijk niveau gecontroleerd en gecommuniceerd naar de verenigingen. Vervolgens wordt op vereniging niveau dit verder uigewerkt. De link naar de afgelastingenpagina van de KNHB vindt je hier:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018 Reageer (1 reacties)
Interessant: diverse trainingsoefeningen:

7-9-2016 | 
Voor ieder wat wils: http://hockey.warmingupapp.nl/oefeningen Trainers, coaches, hockeyers: inspiratie voor tijdens de trainingen
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo