Informatie over HTCSON Hockey
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 
Algemeen (1) 
Archief documenten (1) 
BAR (1) 
Commissies (1) 
Geschiedenis (1) 
Jongste Jeugd (2) 
Navigatie / TomTom (1) 
Organisatie (1) 
Spelregels Veldhockey (1) 
Spelregels Zaalhockey (1) 
Trimhockey (1) 
Voorzitters (1) 
Wegwijs op Mijn HTC (1) 
Zaalhockey (2) 

 

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]BAR 
Bardienst instructies 
  Hallo seniorleden, jeugdleden en ouders van jeugdleden,

Het vorige seizoen is voor de bar mede namens de inzet van de barhoofden en de dienstdoende ouders  een groot succes geworden.  Een bar, die na de verbouwing, alleen maar complimenten krijgt vanwege haar uitstraling maar door haar indeling ook praktisch en fijn is om in te werken. Door ieders inzet hebben we de inkomsten uit de bar aanzienlijk kunnen verhogen, inkomsten die weer gebruikt kunnen worden om andere dingen te financieren binnen de club. Ik dank iedereen hartelijk voor de getoonde inzet en hopelijk kunnen we deze trend vasthouden voor het nieuwe seizoen.

 Voor de bardiensten op zaterdag doen we een beroep op de ouders van de jeugdleden. Deze worden willekeurig ingedeeld. De bar wordt  ‘s morgens geopend en ’s avonds gesloten door het barhoofd. Hij of zij instrueert de dienstdoende ouders en is gedurende de dag of aanwezig , of bereikbaar voor de ouders.
U wordt geïnformeerd over Uw bardienst door middel van een e-mail. Zorgt U er aub voor dat Uw en Uw kinderen hun e-mailadres juist is. Deze kunt U zelf instellen op de website van HTC (www.htcson.nl) door met Uw lidnummer en persoonlijke code die U van HTC gekregen hebt in te loggen en in EMMA onder het tabje instellingen Uw e-mail gegevens correct in te vullen. Hier kunt U ook onder het tabje Bar het barschema per week zien. Deze informatie is het meest up-to-date.  Verder staan de bardiensten vermeldt in de Klakson. Het behoort tot de mogelijkheden om zelf te kiezen wanneer U bardienst wil doen. Na het inloggen op de website kunt U onder het tabje Bar de ingeplande diensten zien. Zolang er nog geen naam is ingevuld , kunt U Uzelf inplannen door de gewenste tijd aan te klikken.

Ik wil graag enkele regels duidelijk maken. U wordt ruim van tevoren geïnformeerd wanneer U dienst heeft. Indien u op de toegewezen dag verhinderd bent dient U dit per omgaande kenbaar te maken zodat ik nog iemand anders kan indelen.  Dit kan tot uiterlijk 2 weken voor aanvang dienst. Daarna is het aan U om een vervanger te regelen. Onderling ruilen mag, als U het mij maar laat weten zodat ik dat kan registreren en duidelijk blijft wie wanneer dienst heeft. Om misverstanden te voorkomen wil ik graag een bevestiging van beide ouders die onderling ruilen.

Op zondagen wordt de bar bemand door Marion Stultiens en de thuisspelende seniorleden zelf. Ieder team heeft een barhoofd die ervoor zorgt dat de bar bemand is gedurende de zondag. Ook hier geldt dat we het met z’n allen moeten doen, natuurlijk ook met het oog op onze gasten.
Ik roep iedereen op om mij te laten weten of U misschien mee wilt helpen.  Alle hulp is welkom. We zoeken nog mensen die barhoofd willen zijn. Dit kan al voor een halve zaterdag! Voor de keuken hebben zich inmiddels al enkele leden gemeld die graag mee willen helpen.
Een gezellig en sportief seizoen 2013-2014 toegewenst!

Vincent Brouns
Bardienstcoördinator 
 
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo