Informatie over HTCSON Hockey
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 
Algemeen (1) 
Archief documenten (1) 
BAR (1) 
Commissies (1) 
Geschiedenis (1) 
Jongste Jeugd (2) 
Navigatie / TomTom (1) 
Organisatie (1) 
Spelregels Veldhockey (1) 
Spelregels Zaalhockey (1) 
Trimhockey (1) 
Voorzitters (1) 
Wegwijs op Mijn HTC (1) 
Zaalhockey (2) 

 

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]Trimhockey 
Trimhockey seizoen 2011-2012 
  Door het enthousiasme van de veteranen tijdens de training  is de stap gezet om in het seizoen 2011-2012 het trimhockey weer leven in te blazen. Middels mond op mond reclame, persoonlijke benadering zijn er inmiddels 8 trimhockeyers in het nieuwe seizoen van start gegaan.
De trimhockeyers zijn divers. Van echte beginners die voor het eerst een hockeystick vasthouden tot gevorderde die geruime tijd er uit zijn geweest maar de draad weer willen oppakken.

De trainingen zijn zodanig opgezet dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Er wordt aandacht besteed aan de conditie van mensen en het aanleren van de basistechnieken. Zo kan er op het eind een leuk partijtje worden gespeeld.

Gezien de grote van de groep worden de trainingen van de trimhockeyer en veteranen samen gegeven. Dit geeft een mooi uitwisseling en doorstroom naar  veteranenteams die op zondag spelen. Maar natuurlijk kan en mag er ook meegedaan met diverse veteranen toernooien. Tot op heden heeft iedereen er veel plezier in, wat blijkt uit de grote opkomst. Elke training zijn er 18 tot 20 personen.
Na afloop van de training wordt er gezamenlijk wat gedronken in ons mooie clubhuis. We hopen dat het enthousiasme aanstekelijk werkt en anderen zoals niet leden en ouders , over de streep zal trekken om mee te trainen.
Als er in de toekomst meer trimhockeyers komen en er is behoefte aan, kan er een competitie worden opgezet met trimhockeyers van andere clubs.

De training is op donderdagavond om 20.30 uur, veld 2 en duurt tot 22.00 uur. Met vrije uitloop.

De training wordt gegeven door Patrick Buijs. Hij heeft ervaring met geven van trainingen en speelt zelf al jaren hockey. Voor informatie kun je bij hem terecht. Hij is te bereiken op 06-22947120 of [email protected]
 
 
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo