Informatie over HTCSON Hockey
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 
Algemeen (1) 
Archief documenten (1) 
BAR (1) 
Commissies (1) 
Geschiedenis (1) 
Jongste Jeugd (2) 
Navigatie / TomTom (1) 
Organisatie (1) 
Spelregels Veldhockey (1) 
Spelregels Zaalhockey (1) 
Trimhockey (1) 
Voorzitters (1) 
Wegwijs op Mijn HTC (1) 
Zaalhockey (2) 

 

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]Wegwijs op Mijn HTC 
Handleiding & handige tips voor Mijn HTC 
  Informatie betreffende het inloggen op Mijn HTC
 
Als lid van de hockeyclub, of als ouder van een lid, kun je veel informatie vinden op onze website, waarvan de vernieuwde versie over enige weken de lucht in gaat! Wel moet je voor bepaalde informatie inloggen met lidnummer en wachtwoord. Ook je e-mailadres is belangrijk, omdat er steeds meer via de e-mail gecommuniceerd wordt en ook de e-Klakson digitaal verstuurd gaat worden. Hoe het inloggen op Mijn HTC precies werkt, en waar je zelf je gegevens (telefoonnummer, e-mailadres) kunt aanpassen, is niet voor iedereen duidelijk. Daarom een korte uitleg.

Mijn HTC: Inloggen met lidnummer en wachtwoord
 
Bij je inschrijving als lid krijg je een mail met daarin je lidnummer en een wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op de website. Ben je eenmaal ingelogd, dan kun je onder "Mijn Instellingen” je mailadressen of mobiele telefoonnummer wijzigen.  Ook je wachtwoord kun je hier wijzigen.
Zorg ervoor dat je ook je e-mailadres invult; wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op "hier” klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het mailadres wat je hebt opgegeven.

Lidnummer en/of wachtwoord kwijt?
 
Als je je lidnummer en wachtwoord niet meer weet, kun je die opvragen bij de ledenadministratie. Stuur een mailtje naar [email protected], en er komt een bericht naar je toe met de gegevens. Je wachtwoord is dan opnieuw aangemaakt, maar je kunt het zelf weer wijzigen na het inloggen bij Mijn Instellingen.


Mijn HTC: actueel hockey overzicht
 
Log eenmalig in en zet Mijn HTC als vaste website op je computer/Explorer of ander device. Hiermee heb je dagelijks een persoonlijk- en gezins overzicht van alle relavante hockey informatie zoals wedstrijden, fluiten, etc.

Mijn Barschema
 
Via deze pagina kun je altijd checken of en wanneer jij en of je ouders bardienst hebben. Bij Organisatie en Barcommissie kun je de algemene spelregels vinden wat je moet doen als je bijvoorbeeld verhinderd bent.

Mijn Profiel
 
Onder "Mijn HTC” vind je ook het kopje "Mijn Profiel”. Hier zie je je gegevens die in het ledenbestand staan. Zijn naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken we je dit door te geven aan de ledenadministratie [email protected] .

Maak je persoonlijke profiel aan
Bij "Mijn Profiel” kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen. Het profiel moet tenminste tien tekens bevatten. Als je het leuk vindt dat andere leden je profiel lezen, dan kun je het openbaar maken voor de ingelogde leden. Je moet dan bij "Instellingen” op "Ja” klikken bij de eerste vraag en vervolgens op "OK”. Als je bij de tweede vraag ook "Ja” aanklikt, krijg je een e-mail als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet je natuurlijk wel je mailadres hebben ingevuld.

Mijn Instellingen: instellingen en gegevens
 
2 e-Mailadressen, persoonlijk- en of van ouders/2e email
Het systeem biedt de mogelijkheid om 2 e-mailadressen in te voeren. 1e  persoonlijke e-mailadres en extra 2e e-mailadres. We adviseren ouders van jeugdleden dan ook om hun eigen mailadres als tweede adres in te voeren. Ook dit kun je zelf doen als je bent ingelogd op de website. Als eerste mailadres voer je het adres in waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Bij de tweede optie kun je meerdere mailadressen invoeren met een; tussen de adressen. Natuurlijk kan de ledenadmistratie dit ook voor je doen. Stuur dan een mailtje naar [email protected] 
 
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo