HTC Son: Koop of lease een nieuwe Volvo bij Van Roosmalen en HTC Son ontvang € 1.000 clubbonus

30-10-2018  |  

De komende drie jaar sponsort Volvo Van Roosmalen de sportieve prestaties van het eerste damesteam van HTC Son. En voor elke nieuwe Volvo – lease of koop – door een lid van onze hockeyvereniging, doneert Volvo Cars Nederland nog eens extra € 1.000,= clubbonus!

HTC Son gebruikt de clubbonus voor zowel het aanschaffen van duurzame materialen als het ondersteunen van het ‘train de trainer’ programma. Zo zorgen we dat alle teams op hun eigen niveau technische en sportieve skills meekrijgen en er goed en gezellig hockey wordt gespeeld.

Van Roosmalen Groep is dè Volvo-dealer van Noord-Brabant met acht vestigingen, waaronder de vestiging in Best. U kunt bij Van Roosmalen uiteraard terecht voor nieuwe Volvo’s, maar ook voor Volvo Selekt occasions van topkwaliteit, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor het familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service. Nieuwsgierig? Volvo dealer Van Roosmalen Best is gevestigd op de Eindhovenseweg Zuid 57 (pal aan de A2) in Best. (www.roosmalen.nl)Bijlage: 1200-08-120-31 Clubbonus NC Roosmalen 1130x790 HTC Son.jpg
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo