Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

14-7-2018
We zoeken een Planner!
 

Samen zijn we de club! Help jij ook mee?

Het hockey seizoen is weliswaar ten einde maar achter de schermen wordt volop doorgewerkt door  vele vrijwilligers. Vele handen maken licht werk! Om volgend seizoen ook weer alles in goede banen te leiden en de contributie betaalbaar te houden zijn wij op zoek naar een planner (2 personen) voor het indelen van de hulpouders en wedstrijdtafel op zaterdag!

VACATURE
Planner (2 pers.)

Als planner deel jij de ouders in voor de bardienst en bezetting van de wedstrijdtafel op zaterdagen. Je kan de planning voor een aantal weken vooruit maken. 
Wanneer? Dat bepaal je zelf! Want dit kun je gemakkelijk vanuit jouw computer thuis.


Meer weten of direct aanmelden?
Stuur een mailtje naar 
[email protected]

Onze club is kan altijd meer enthousiaste vrijwilligers voor eenmalige of terugkerende activiteiten gebruiken. Wil jij ook helpen? Stuur dan een mail naar [email protected] en geef aan wat je leuk vind om te doen.

 

26-6-2018
Laatste event: wo 27-6 18 uur Pandateam tegen MD5
 

Het Panda Team is een hockeyteam in Tilburg dat bestaat uit meisjes van 9 tot 13 jaar. De speelsters zijn statushouders en meisjes die geboren zijn in Nederland of er al langer wonen.

We zijn blij dat ze morgen komen spelen, iedereen is welkom om 18 uur. En we zijn niet de enige blijkt uit de facebook pagina van het Panda team.

 

 

 

 


Bijlage: panda 2.JPG

21-6-2018
16 Juni: geslaagde Jongste Jeugd Dag!
 
Dag allemaal!

Zaterdag 16 juni vond de jaarlijks terugkerende Jongste Jeugd Dag plaats op onze mooie velden. De Jongste Jeugd Dag is de landelijke afsluiting van de competitie voor de jongste jeugd: F en de E-tallen. Wij als HTC Son hebben 24 F-teams uit de regio ontvangen en onze E-tallen speelden bij diverse andere clubs in de regio. De dag duurde van 9.00u tot 14.00u en bestond uit wedstrijdjes en spelletje.
Landelijk werd er om exact 10.00u gestart met de wedstrijden. 
Er deden teams mee van onder andere Helmond, Heeze, OranjeRood, HC Eindhoven, Gemert, Mierlo en HOD. Alles bij elkaar ruim 200 kinderen en vele ouders. 
Daarnaast ook nog eens de coaches, spelbegeleiders, broertjes en zusjes. Al met al een geweldige prestatie met een geweldige organisatie!

De club wil graag de vrijwiligers die meehielpen bedanken:
Selina, Marie-José, Sandra, Jonah, Yart, Froukje, Julia, Mila, Karlijn, Anne en natuurlijk.....Cecile!Daarnaast willen we de Plus Son en Breugel van Marcel en Jeannette Verhoeven bedanken voor de geweldige ondersteuning voor alle versnaperingen!!


 

9-6-2018
superspannend! Meiden B4 kampioen
 
 

22-5-2018
HTC Son kiest voor Verklaring Omtrent Gedrag
 

Onze hockeyvereniging kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers, zoals trainers, coaches, scheidsrechters en vele anderen. Zij maken het mede mogelijk dat al onze leden en bezoekers kunnen genieten van de hockeysport. 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Omdat wij het heel belangrijk vinden om een sociaal veilig sportklimaat te kunnen bieden, heeft het bestuur besloten dat onze vrijwilligers van 18 jaar of ouder, in het bezit moeten zijn van een VOG. Deze VOG wordt door de KNHB beschikbaar gesteldHiervoor is de KNHB een samenwerking aangegaan met Vrijwilliger OKeen initiatief dat organisaties digitaal ondersteunt bij het veilig aanvragen van de VOG.

Wat betekent dit voor onze vrijwilligers?
Iedere vrijwilliger die is betrokken bij HTC SON en 18 jaar of ouder is, heeft in maart/april 2018 automatisch per mail een link doorgestuurd gekregen van HTC Son om op naam gratis een VOG aan te vragen. HTC verwacht deze procedure voor het einde van het seizoen in de zomer van 2018 te kunnen afronden.

Weten hoe het werkt? Kijk dan op de website van Vrijwilliger OK-hoe werkt het. Onze vrijwilligers kunnen hun aanvullende vragen mailen naar [email protected].

 


 

10-12-2017
handig: link naar afgelastingenpagina van de KNHB
 
Dag allemaal,

Afgelastingen worden op landelijk niveau gecontroleerd en gecommuniceerd naar de verenigingen. Vervolgens wordt op vereniging niveau dit verder uigewerkt.
De link naar de afgelastingenpagina van de KNHB vindt je hier: 
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018
 

7-9-2016
Interessant: diverse trainingsoefeningen:
 
Voor ieder wat wils: http://hockey.warmingupapp.nl/oefeningen Trainers, coaches, hockeyers: inspiratie voor tijdens de trainingen
 
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo