Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

19-1-2019
Fotoshoot dag 1: wat een opkomst
 

Dag allemaal!


Eerste dag van de fotoshoot zit erop. Morgen verder. Met meer dan 95% van de leden aanwezig en enkele die komen op de inhaaldag 26 januari wordt het plaatjesalbum een groot succes. 

En niet vergeten: Pieter van http://www.egmond-design.nl/ doet een megaklus als fotograaf! ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿšถ๐Ÿป๐Ÿ‘


Groetjes,

 

8-1-2019
Leuk: de indoortrainingen voor de jongste jeugd
 
Dag allemaal,

Even een kort berichtje over het feit dat de Fjes en E6 tallen indoor trainen.
De trainingen starten woensdag 9 januari en vinden allemaal plaats in sporthal de Bongerd in Breugel.
Alle jeugdleden die zich hiervoor hebben opgegeven en meedoen hebben het schema en instructies via email ontvangen. 
Rest ons nog te zeggen: veel plezier!

Cecile, Tim en Patric


 

4-1-2019
Nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)
 
Voor onze coaches, scheidsrechters en team managers:


5 januarie start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. De handleiding kun je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF

Beste coach, team manager,
De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes. De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code. 

Beste scheidsrechter,
De belangrijkste wijziging is dat coaches nu ook eigen DWF-codes hebben (per wedstrijd). Deze code kan de coach terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. 

Bij uw fluit-beurt-details in de mobiele app van de club staat de code van de scheidsrechter.


โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Het nieuwe DWF vind je op dezelfde plek als het oude DWF.

Indien je nog vragen hebt dan horen we het graag. 
Met vriendelijke groet,

het wedstrijdsecretariaat
 

13-12-2018
Nieuws van de MB Hockeyschool!
 
Dag allemaal!

Sinds dit seizoen heeft de MB Hockeyschool een vestiging op HTC Son. De MB Hockeyschool is een particuliere hockeyschool die gemotiveerde kinderen de kans geeft zich, naast de reguliere trainingen, verder te ontwikkelen. Er wordt getraind in groepjes van maximaal 8 kinderen o.l.v. (ex) internationals, hoofdklassespelers en gediplomeerde trainers.

Inmiddels zitten de eerste 10 trainingen met een groep van 28 kinderen erop. Als club kijken wij terug op een leuke, maar vooral ook zeer leerzame periode. Fijn ook dat de MB Hockeyschool onze jeugd-trainers heeft geholpen zichzelf verder te ontwikkelen in het trainersvak.

Na de carnavalsvakantie start er wederom een nieuwe serie van 10 trainingen. Deze zullen wederom plaatsvinden op de dinsdag van 16.30 tot 18.00. Wanneer je jullie zoon/dochter voor1 januari 2019 inschrijft krijg je € 20,- korting op het inschrijfbedrag. Ga daarvoor naar deze link en gebruik kortingscode "actie2019".

"Voor deelname is talent geen vereiste, maar motivatie des te meerโ€.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met oprichter van de MB Hockeyschool, Marcel Balkestein. Dit kan via [email protected].

Met sportieve groet,


Hockeyvereniging HTC Son

Download de nieuwe gratis HTC Son hockey app store!
Website www.htcson.nl inloggen via https://team.lisa-is.nl/login
Instagram htc.son
Facebook https://www.facebook.com/hcson

 
 

 30-10-2018
HTC Son: Koop of lease een nieuwe Volvo bij Van Roosmalen en HTC Son ontvang โ‚ฌ 1.000 clubbonus
 

De komende drie jaar sponsort Volvo Van Roosmalen de sportieve prestaties van het eerste damesteam van HTC Son. En voor elke nieuwe Volvo โ€“ lease of koop โ€“ door een lid van onze hockeyvereniging, doneert Volvo Cars Nederland nog eens extra € 1.000,= clubbonus!

HTC Son gebruikt de clubbonus voor zowel het aanschaffen van duurzame materialen als het ondersteunen van het โ€˜train de trainerโ€™ programma. Zo zorgen we dat alle teams op hun eigen niveau technische en sportieve skills meekrijgen en er goed en gezellig hockey wordt gespeeld.

Van Roosmalen Groep is dรจ Volvo-dealer van Noord-Brabant met acht vestigingen, waaronder de vestiging in Best. U kunt bij Van Roosmalen uiteraard terecht voor nieuwe Volvoโ€™s, maar ook voor Volvo Selekt occasions van topkwaliteit, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor het familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service. Nieuwsgierig? Volvo dealer Van Roosmalen Best is gevestigd op de Eindhovenseweg Zuid 57 (pal aan de A2) in Best. (www.roosmalen.nl)

 


Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo