Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

20-10-2021
Rabobank ClubSupport, wij doen mee!
 
Beste allemaal,

Graag roepen we onze leden, supporters en belangstellende op om op ons te stemmen via de Rabobank Clubsupport actie! Het mooie is dat het voor de club een mooi bedrag kan opleveren en het geen geld kost om deel te nemen voor jullie! 

Het stemmen is heel eenvoudig:
Je kunt dit doen via de Rabobank app of als je ingelogd bent op de website van de Rabobank. Door in te loggen en via "Zelf regelen” en vervolgens "Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Kunnen we op jullie stem rekenen? Stem dan nu!

Geef het door en deel het met familie en vrienden!

Stemmen kan van 4 tot 25 oktober!

 

8-10-2021
'Go USA' Hockeytraining
 

Beste allemaal,

Op zondagmiddag 7 november organiseert UStudy Sports in Den Haag een unieke Go USA Hockeytraining.


Deze trainingsmiddag heeft als doel deskundige voorlichting en een fysieke trainingservaring te geven met college hockey in de VS. De manier van trainen op colleges is echt anders dan spelers gewend zijn. Dit evenement is voor meiden (en hun ouders) uit de MA- en MB-categorieën, in zowel eerste lijn teams, breedte teams en ook voor Jong Dames teams.

UStudy hockeymentor Joppe de Vries, voormalig coach bij de University of Maryland en Bryant University, is de trainer tijdens deze middag. Hij vertelt over het Amerikaanse "recruiting process” voor college hockey en weet natuurlijk als geen ander waar coaches naar op zoek zijn. Daarnaast geeft Joppe een "Amerikaanse stijl” training.Voor ouders is er uitgebreide informatie over het Amerikaanse onderwijssysteem, financieringsmogelijkheden, toelatingseisen en nog veel meer.

 

Kosten voor deelname bedragen € 35,-. Hun ouders krijgen na inschrijving toegang om de training en presentatie te mogen bijwonen.

 

Aanmelden voor de Go USA Field Hockey Training kan via deze link: https://forms.gle/h8J2uDiXixpP5wvSA

Meer informatie is ook te vinden op onze UStudy Sports Facebook pagina en op onze hockeypagina van de webiste.

Hartelijk dank!


Voor vragen kun je emailen of bellen met Mariette de Koning, Events coördinator UStudy via: +31 6 2509 3185 of [email protected]


Website: ustudysports.world


 

 

4-10-2021
Onze club heeft een weer Jongens F1 team!
 
Dag allemaal,

Heugelijk nieuws: dit seizoen hebben we weer een Jongens F1 team (JF1)!
We hopen dat het team veel plezier beleeft aan het hockey. Coaches Daan en Flip, jullie ook veel plezier en succes!

 

25-9-2021
Hockeyvereniging HTC Son: samen tegen corona, update vanaf 25 september
 

Beste allemaal,


Per 25 september worden de Corona regels versoepelt: we hoeven geen 1,5m afstand meer te houden, het terras is weer normaal geopend en registratie is niet meer nodig.


Er zijn ook regels die wel blijven gelden:

  • - Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • - Schud geen handen. Dus ook geen line-up.
  • - Heb je Corona, wacht je op een Corona test, of wacht je op de uitslag van een Corona test, dan ben je niet welkom op het sportpark, dus ook niet als publiek.
  • - Het clubhuis is alleen open voor het halen van bestellingen aan de bar en het gebruik van toiletten en kleedkamers. Men kan niet blijven staan of zitten in het clubhuis.
  • - Uitwedstrijden: Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen, conform de regels voor het Openbaar Vervoer.

Bij voorbaat hartelijk dank aan iedereen die zich aan de regels houdt. Voor het volledige overzicht van alle regels, zie de bijlage 4-9-2021
Spaaractie Plus Marcel en Jeannette Verhoeven!
 

Spaaractie Plus Marcel en Jeannette Verhoeven

Nafgelopen jaar zijn alle clubs enverenigingen blij om weer open te kunnenEn om dit nieuwe seizoen feestelijk testarten vindt Plus Verhoeven het tijd om zeeen (financieelsteuntje in de rug te geven!Daarom start Plus een spaaractie vanaf 5 september voor clubs enverenigingen in de buurtDoe mee en spaar onze club gezond!

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aanboodschappenen bij geselecteerde actieproducten een sponsorpuntDitis een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activerenen vervolgens schenken aan de vereniging van je keuze. Hoe meersponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van onze club! We hopen dat onze leden HTC Hockey hierin zullen steunen en dat we samen een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen.  Dank als je meedoet!


 
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo