HTC Son: Koop of lease een nieuwe Volvo bij Van Roosmalen en HTC Son ontvang € 1.000 clubbonusDe komende drie jaar sponsort Volvo Van Roosmalen de sportieve prestaties van het eerste damesteam van HTC Son. En voor elke nieuwe Volvo – lease of koop – door een lid van onze hockeyvereniging, doneert Volvo Cars Nederland nog eens extra € 1.000,= clubbonus!

HTC Son gebruikt de clubbonus voor zowel het aanschaffen van duurzame materialen als het ondersteunen van het ‘train de trainer’ programma. Zo zorgen we dat alle teams op hun eigen niveau technische en sportieve skills meekrijgen en er goed en gezellig hockey wordt gespeeld.

Van Roosmalen Groep is dè Volvo-dealer van Noord-Brabant met acht vestigingen, waaronder de vestiging in Best. U kunt bij Van Roosmalen uiteraard terecht voor nieuwe Volvo’s, maar ook voor Volvo Selekt occasions van topkwaliteit, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor het familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service. Nieuwsgierig? Volvo dealer Van Roosmalen Best is gevestigd op de Eindhovenseweg Zuid 57 (pal aan de A2) in Best. (www.roosmalen.nl)

Lees Verder
Bijlage: 1200-08-120-31 Clubbonus NC Roosmalen 1130x790 HTC Son.jpgNieuw Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)Voor onze coaches, scheidsrechters en team managers:5 januarie start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. De handleiding kun je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF

Beste coach, team manager,
De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes. De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code. 

Beste scheidsrechter,
De belangrijkste wijziging is dat coaches nu ook eigen DWF-codes hebben (per wedstrijd). Deze code kan de coach terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. 

Bij uw fluit-beurt-details in de mobiele app van de club staat de code van de scheidsrechter.


———————
Het nieuwe DWF vind je op dezelfde plek als het oude DWF.

Indien je nog vragen hebt dan horen we het graag. 
Met vriendelijke groet,

het wedstrijdsecretariaat
Lees Verder[naar de website]